brev

Kära du som hittat hit!

Mitt namn är Elin Andersson, och det är jag som ligger bakom det här projektet. Du kanske känner igen mig från min egen privata blogg, elinblogg.blogg.se. Nu har jag dock även startat den här bloggen som drivs i samband med mitt projektarbete.

I mitt projektarbete vill jag skapa underkläder som bidrar till att flickor/kvinnor kan känna sig fina inifrån och ut. För alla vet vi nog hur mycket snyggare man faktiskt känner sig i sin absoluta favoritbehå. Jag har sedan länge fascinerats av detta faktum; att trots att ingen uppenbart ser vad du har för underkläder - så syns det ändå igenom på utsidan. Förutom att underkläder ska få en att känna sig snygg och sexig, ska de såklart även fylla sin funktion genom att ha en bra passform, speciellt då det kommer till behåar som ska ge stöd och stadga. Därmed har jag tänkt skapa en underklädeskollektion som kommer att bestå av två behåar, en bustier och tre par trosor. Alla plaggen ska skrika av gammeldags lyx, flärd och glamour. Till stor del har jag hämtat inspiration från femtiotals pinuppor, men med moderna inslag såsom grova dragkedjor och assymetriska skärningar.

Den allra viktigaste delen av mitt projektarbete kommer dock inledas till våren. Då kommer plaggen auktioneras ut till högstbjudande på Tradera, och intäkterna kommer oavkortat gå till Bröstcancerfonden. Detta ger arbetet ett verkligt syfte; genom att köpa en BH får man inte bara stöd för sina egna bröst - utan man stöttar även andra bröst i vår värld.

Som du säkert förstår är det viktigt att folk får upp ögonen för projektet och på så sätt också auktionerna; så att högstbjudande bud är precis så högt som det borde vara. Du som enskild person kan göra mer nytta än du tror endast genom att sprida ordet om Les Dentelles. Om du är bloggare får du mer än gärna låna bilder härifrån och berätta om projektet!

Med detta sagt öppnar jag den här bloggen med trumvirvlar och trumpetfanfarer!!

Tack för att du kom hit, och välkommen åter och åter och åter.
Elin

Kommentarer
Postat av: babba

Gud vad du är duktig, längtar tills det blir dags för auktion!/B

2009-12-06 @ 18:47:11
URL: http://babybabbs.blogg.se/
Postat av: F

go elin!

2009-12-07 @ 14:02:22
Postat av: Linnéa Ingrid

Jag syr också en massa underkläder (och annat också för den delen) och jag känner igen mig så mycket i texten :) vad roligt, den här bloggen ska jag följa!

2009-12-07 @ 18:57:53
URL: http://linneaingrid.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Kommer varmt att föra det här vidare! Jag är en totalt pantiesmaniac!

2010-01-12 @ 20:20:36
Postat av: nicolina

oj vilken kul och bra grej! alla tummar upp! :)

2010-03-17 @ 16:48:07
URL: http://somettbrevutanslut.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0